Workshop: Woonplaid breien
Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt bij de start van de workshop wat meer informatie gegeven over de wol, waar het vandaan komt, hoe je het verzorgt, etc.
A'lure werkt met de beste kwaliteit wol. De wol die tijdens de workshop wordt gebruikt is 18,5 micron. De micron geeft de dikte van het haar aan. Hoe lager de micron, hoe zachter en hoger de kwaliteit van de wol.

Tijdens de workshop ga je leren hoe je met de hand breit. Ook als je geen ervaring hebt met breien is dit prima te doen. Het plaid wordt op tafel gebreid door middel van lussen. Op deze manier kun je elke lus even groot maken en krijg je het mooiste eindresultaat.
Met 3 kilo merinowol breit je een plaid van ongeveer 100 x 150 cm. Een beetje afhankelijk van hoe strak de lussen worden gemaakt.

Je hebt de keuze uit maar liefst 24 verschillende kleuren! Altijd wel een kleurtje beschikbaar die mooi bij jouw bank en interieur past! Stuur na aanmelding een mail naar info@bloeicursussen.nl om jouw favoriete tint door te geven.

Hoeveel lessen?
1 workshop

Waar is het?
Deze workshop vindt plaats in ontmoetingscentrum Wielstaete.

Wat zijn de kosten?
De prijs van deze workshop is € 25,50 exclusief materiaalkosten.

Zijn er materiaalkosten?
De materiaalkosten voor deze workshop bedragen € 105,-

      

Zet jezelf op de wachtlijst!