Workshop: Parel sieraden
Graag stellen wij ons aan je voor: Proud Pearls is een nieuw exclusief sieradenmerk in Nederland. De handgemaakte sieraden, bestaande uit echte parels en vegansuède, worden met veel liefde en aandacht in onze studio ontworpen en gemaakt.
Blij zijn we met ons succes in Australië waar exclusieve boutiques onze collectie reeds verkopen. We zijn snelgroeiend met inmiddels ook verkooppunten in USA, UK, Japan en het Caribische gebied.

Met trots presenteren wij exclusieve workshops onder leiding van onze hoofdontwerper en creatief directeur Hannelore de Weijer.
Tijdens onze workshop kun je onder begeleiding jouw eigen creatie maken in de stijl van ons sieradenmerk. Met echte parels, vegansuède, kristallen of houten kraaltjes en unieke bedeltjes.
Het resultaat? Prachtige parelsieraden met een eerlijk verhaal om trots op te zijn. De parels zijn puur natuur en worden door ons met zorg geselecteerd. De workshops duren gemiddeld drie uur en tijdens het maken van jouw sieraad kom je ook van alles te weten over parels en de herkomst ervan.

Wat zijn de kosten?
Deze workshop kost € 24,-

Zijn er materiaalkosten?
De materiaalkosten voor deze workshop bedragen € 29,50

Wanneer is het?
Workshop 2 is op zaterdag 23-03-2019

Wat zijn de tijden?
Deze workshop is van 13.00 - 16.00 uur

Waar is het?
Deze workshop vindt plaats op de hoofdlocatie Bloei.