Workshop: Handlettering
Leer in deze inspirerende en creatieve workshop hoe je geweldige en unieke kaarten kunt maken door gebruik te maken van de techniek genaamd Handlettering. In deze techniek gaat het erom dat je niet gewoon letters schrijft maar juist tekent. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om bijzondere letters te ontwerpen waardoor je speciale kaarten kunt maken. En wie wil er nu niet een unieke persoonlijke kerstkaart ontvangen?
We gaan aan de slag met potlood om een ontwerp te maken, waarbij je de basis leert voor het opzetten van het ontwerp. Later ga je het ontwerp overtrekken met zwarte of gekleurde fineliner pennen. De tekst kun je aanvullen met tekeningen of met vormen gemaakt met waterverf.
Doe gezellig mee met deze creatieve workshop en maak zelf unieke en persoonlijke ontwerpen! De techniek kun je later toepassen op allemaal verschillende manieren, zoals servies beschilderen, posters maken, een notitieboek versieren of etiketten maken. Doordat we allemaal voorbeelden gebruiken, hoef je helemaal niet super creatief te zijn om aan deze workshop mee te doen. Het is voor iedereen mogelijk iets moois te maken!

Wat zijn de kosten?
Deze workshop kost € 16,-

Zijn er materiaalkosten?
De materiaalkosten voor deze workshop bedragen € 5,-

 

Zet jezelf op de wachtlijst!