Workshop: Stijl/figuurtype inclusief figuurtypekaart en stijlkaart
Goed gekleed gaan heeft niets te maken met je confectiemaat of gewicht.
Alles staat of valt met het maken van de juiste keuze in kleurgebruik, pasvorm en daarbij moet kleding bij je persoonlijkheid passen. Dat klinkt eenvoudig maar hoe werkt dat nou in de praktijk?

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom iemand een workshop stijl- en figuurtype volgt.
Wanneer we de etalages bekijken dan staat de kleding perfect bij de paspop. Logisch, omdat alle lichaamsmaten en verhoudingen met elkaar in evenwicht zijn. Totdat je hetzelfde aantrekt en het ceintuur bijvoorbeeld niet in je taille, maar onder de boezem blijkt te vallen!

Daarom is deze workshop een verhelderend hulpmiddel om te bepalen tot wat voor figuurtype je behoort en welke kledingstijl het best bij je past.
Onze specialist laat je zien met welke stoffen, dessins, kapsels en accessoires jouw persoonlijke stijl tot uiting komt. Je leert accent te leggen op je positieve kanten en datgene te verhullen wat je als ‘aandachtspunt’ ervaart.

Je ontvangt een figuurtype- en stijlkaart na de workshop waar alle do’s en dont’s op vermeld staan. Winkelen wordt overzichtelijker en miskopen behoren tot de verleden tijd!

Wanneer is het?
Op 24-03-2018

Wat zijn de tijden?
Op zaterdag van 09.30 - 12.30 uur

Waar is het?
Hoofdlocatie Bloei

Wat zijn de kosten?
Deze workshop kost € 22,50 exclusief materiaalkosten.

Zijn er materiaalkosten?
De materiaalkosten voor deze workshop bedragen € 15,-