Helaas is de Corona-crisis op dit moment nog volop aanwezig en kunnen wij nog geen harde uitspraken doen over wanneer de Bloei-activiteiten hervat kunnen worden. Wat we in elk geval wel weten is dat alle activiteiten tot en met 28 april zijn afgelast. Aangezien er bij Bloei (uitgezonderd van yoga) in de schoolvakanties nooit activiteiten zijn, zullen wij bij een eventuele versoepeling van de maatregelen vanuit de regering na 28 april, de activiteiten pas vanaf maandag 11 mei (na de meivakantie) hervatten.

Wij zullen dan in overleg met de deelnemende cursisten de maanden: mei, juni, september, oktober, november en december gebruiken om gemiste lessen in te halen. Dit is alleen van toepassing op de volgende cursussen: bloemschikken, schilderen, patchwork, yoga, muziekgeschiedenis, studiekring en fotografie. 

De mensen die zich voor deze periode voor een workshop hadden ingeschreven, hebben wij inmiddels het lesgeld teruggestort. Deze workshops worden namelijk, uitgezonderd van de lezing Vrijmetselarij, dit cursusjaar niet meer opnieuw ingepland.

Wanneer wij weer nieuws hebben, dan zullen wij u meteen informeren.

Fijne Paasdagen, blijf gezond en hopelijk spoedig tot ziens bij Bloei.